59°31’95.6”N
18°07’85.5”W

Priser och hyttinformation

Välj den hytt och de tillval som passar dig och dina vänner bäst

Här hittar du mer information om hytterna ombord på M/S Baltic Queen, det finns ett brett utbud av hytter för att passa alla behov och budgetar. Oavsett om du söker en mysig och intim hytt för två eller en rymlig kompishytt med fantastisk havsutsikt, har vi något för dig.

Upptäck våra olika hyttkategorier och utforska priserna för varje alternativ. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta hytten för er upplevelse till havs!

Boendet ombord

E4-HYTT

FR. 995 kr / PERSON

Mer tid på festen än i hytten? Våra E-hytter är något för er som vill ägna all vaken tid åt båtens roliga aktiviteter och önskar ett prisvärt boende. Hytten rymmer upp till 4 personer, är 9 - 10 m2 och belägen på däck 5, 8 och 9. Med anledning av hyttens placering kan störande ljud och vibrationer förekomma. Hyttinfo: Separata sängar, Dusch och WC samt TV.

E3-HYTT

FR. 1095 kr / PERSON

Mer tid på festen än i hytten? Våra E-hytter är något för er som vill ägna all vaken tid åt båtens roliga aktiviteter och önskar ett prisvärt boende. Hytten rymmer upp till 3 personer, är 9 - 10 m2 och belägen på däck 5, 8 och 9. Med anledning av hyttens placering kan störande ljud och vibrationer förekomma. Hyttinfo: Separata sängar, Dusch och WC samt TV.

E2-HYTT

FR. 1195 kr / PERSON

Mer tid på festen än i hytten? Våra E-hytter är något för er som vill ägna all vaken tid åt båtens roliga aktiviteter och önskar ett prisvärt boende. Hytten rymmer upp till 2 personer, är 9 - 10 m2 och belägen på däck 5, 8 och 9. Med anledning av hyttens placering kan störande ljud och vibrationer förekomma. Hyttinfo: Separata sängar, Dusch och WC samt TV.

B4-HYTT

FR. 1095 kr / PERSON

Hellre utgång än utsikt? Denna charmiga men enkla hytt är 9 - 10 m2, är en av våra mest prisvärda och rymmer upp till 4 personer. Dessa hytter ligger på däck 5, 8 och 9. Hyttinfo: Separata sängar, Dusch och WC samt TV.

B3-HYTT

FR. 1195 kr / PERSON

Hellre utgång än utsikt? Denna charmiga men enkla hytt är 9 - 10 m2, är en av våra mest prisvärda och rymmer upp till 3 personer. Dessa hytter ligger på däck 5, 8 och 9. Hyttinfo: Separata sängar, Dusch och WC samt TV.

B2-HYTT

FR. 1295 kr / PERSON

Hellre utgång än utsikt? Denna charmiga men enkla hytt är 9 - 10 m2, är en av våra mest prisvärda och rymmer upp till 2 personer. Dessa hytter ligger på däck 5, 8 och 9. Hyttinfo: Separata sängar, Dusch och WC samt TV.

A4-HYTT

FR. 1195 kr / PERSON

Njut av havsutsikten från däck 5, 8 och 9 i vår A-hytt som är 9 - 10 m2 stor, ligger tyst, har fönster, och rymmer upp till 4 personer. Hyttinfo: Separata sängar, Dusch och WC samt TV.

A3-HYTT

FR. 1295 kr / PERSON

Njut av havsutsikten från däck 5, 8 och 9 i vår A-hytt som är 9 - 10 m2 stor, ligger tyst, har fönster, och rymmer upp till 3 personer. Hyttinfo: Separata sängar, Dusch och WC samt TV.

A2-HYTT

FR. 1395 kr / PERSON

Njut av havsutsikten från däck 5, 8 och 9 i vår A-hytt som är 9 - 10 m2 stor, ligger tyst, har fönster, och rymmer upp till 2 personer. Hyttinfo: Separata sängar, Dusch och WC samt TV.

PREMIUM

FR. 1595 kr / PERSON

Här reser ni som önskar en högre komfort och vill njuta av ljus och vackra vyer. Hytterna 9 - 10m2 stora och rymmer upp till 2 personer. Dessa hytter är belägna på däck 8 och 9. Hyttinfo: Dubbelsäng, Dusch och WC samt TV.

DELUXE

FR. 2595 kr / PERSON

Denna deluxehytt är ett rymligt alternativ på 11 - 14 m2, för er som uppskattar detaljer som havsutsikt, dubbelsäng med satinlakan, hårtork, telefon och minibar. Hytterna har plats för 2 personer och ligger på däck 8 och 9. I priset ingår det självklart frukost! Dubbelsäng med satinlakan Hyttinfo: Dubbelsäng, Dusch och WC, Hårtork, Telefon, Minibar samt TV.

SUITE

FR. 4495 kr / PERSON

Förfest på rummet? Här finns hela 24-31 m2 att breda ut sig och njuta av skeppets bästa rum. I denna svit erbjuds ni sovrum, vardagsrum och fartygets mest exklusiva bekvämligheter. Hytten rymmer 2 personer och ligger i fören på däck 8 och 9. I priset ingår det självklart frukost! Hyttinfo: Dubbelsäng, Soffgrupp, Dusch och WC, Hårtork, Telefon, Minibar samt TV.

Maten ombord

Fill 9
 • Dine and Shine
  445 kr
  Amidors middagskoncept Dine and Shine är platsen där du sätter grunden inför resan. Kryssningen inleds med att äta från buffén och beställa fritt från baren.
  Lets Dine and Shine! Efter middagen styr vi kursen mot en av båtens nattklubbar och fortsätter kvällen där!
 • Sea Brunch
  295 kr
  Räddningen dagen efter stavas ät så mycket du vill. På vår Sea Brunch kan du fylla magen med bl.a. pizza, amerikanska pannkakor, ägg & bacon, hamburgare, smoothies och sallad. Ät dig i form och gör dig redo för dagens upplevelser och ankomst till Stockholm!
 • Cacio e Party
  445 kr
  Brukar du känna dig som ett bottenlöst hål dagen efter? Då hoppas vi att den italienska buffén ska kunna trösta. Framdukat finns massvis med olika alternativ av italienska delikatesser att frossa i. Fri kran på läsk, öl och vin ingår i priset.
 • Bufféfrukost
  160 kr
  Generös frukostbuffé med en mängd olika valmöjligheter, serveras mellan 05:00 och 09:00 i Grande Buffet på däck 7. Köps ombord, säljs inte som förköp.
 • Fast Lane
  Meny ombord
  Besök Fast Lane, fräsh och modern snabbmatsrestaurang ombord! I Fast Lane kan du köpa lättare rätter som serveras snabbt och enkelt. Är du fikasugen serveras även kaffe, bakelser och smoothies.
 • Gourmet
  Meny ombord
  Gourmetrestaurangen är helt klart finsmakarens favorit. En högklassig restaurang med variationsrik meny och kulinariska smakupplevelser.
 • Aleksandra
  Meny ombord
  Här smälter smakerna från det östeuropeiska kökets delikatesser samman. Trevliga kombinationer av smakupplevelser uppmanar dig att prova spännande och obekanta specialiteter med ett utmärkt urval av viner.

AMIDOR AB

Artemisgatan 21
115 42 Stockholm
Sverige

KONTAKT

08-602 09 26
kundtjanst@amidor.se

Öppettider mån-fre: kl. 09:00 – 12:00

Centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302
 • Resenärer kommer att få all väsentlig information om paketresan innan de ingår paketreseavtalet.
 • Det finns alltid minst en näringsidkare som har ansvar för att alla resetjänster som ingår i avtalet fullgörs korrekt.
 • Resenärerna får ett nödtelefonnummer eller uppgifter om en kontaktpunkt där de kan komma i kontakt med arrangören eller resebyrån.
 • Resenärer får överlåta paketresan till en annan person, med skäligt varsel och eventuellt mot en extra kostnad.
 • Paketresans pris får endast höjas om särskilda kostnader ökar (till exempel bränslepriser), och om detta uttryckligen anges i avtalet, samt i alla händelser senast 20 dagar före paketresans början. Om priset höjs med mer än 8 % av priset på paketresan får resenären säga upp avtalet. Om arrangören förbehåller sig rätten att höja priset har resenären rätt till en prissänkning om de relevanta kostnaderna sjunker.
 • Resenärer kan säga upp avtalet utan att betala en avbokningsavgift och få full återbetalning av alla betalningar om någon annan av paketresans väsentliga delar än priset ändras avsevärt. Om den näringsidkare som ansvarar för paketresan ställer in paketresan före paketresans början har resenärerna rätt till återbetalning och ersättning, i förekommande fall.
 • Resenärer kan under exceptionella omständigheter säga upp avtalet före paketresans början utan att betala en avbokningsavgift, till exempel vid allvarliga säkerhetsproblem på resmålet som sannolikt skulle påverka paketresan.
 • Dessutom kan resenärer när som helst före paketresans början säga upp avtalet mot en skälig och motiverad avbokningsavgift.
 • Om betydande delar av paketresan inte kan tillhandahållas enligt avtalet efter paketresans början måste lämpliga alternativa arrangemang erbjudas utan extra kostnad. Resenärer får säga upp avtalet utan att betala en avbokningsavgift om tjänsterna inte fullgörs i enlighet med avtalet och detta väsentligen inverkar på paketresans fullgörande och arrangören inte avhjälper problemet.
 • Resenärer har också rätt till en prissänkning och/eller en ersättning för skada om resetjänsterna inte fullgörs eller fullgörs bristfälligt.
 • Arrangören måste tillhandahålla stöd om resenären befinner sig i svårigheter.
 • Om arrangören eller, i vissa medlemsstater, återförsäljaren hamnar på obestånd kommer betalningarna att återbetalas. Om arrangören eller, i tillämpliga fall, återförsäljaren hamnar på obestånd efter paketresans början och om transport ingår i paketresan, säkras resenärernas hemtransport.
 • Amidor AB har tecknat skydd vid obestånd hos “YZ (den enhet som ansvarar för skyddet vid obestånd, t.ex. en garantifond eller ett försäkringsbolag)”. Resenärer får kontakta denna enhet eller, i tillämpliga fall, den behöriga myndigheten Kammarkollegiet, Birger Jarlsgatan 16, 114 34 Stockholm, 08-700 08 00, registratur@kammarkollegiet.se om tjänster inte tillhandahålls till följd av “XY” obestånd.
Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt LÄS MER HÄR »