59°31’95.6”N
18°07’85.5”W

Avgång, incheckning & ankomst

Övrig avgångsinformation

Lakan och handduk ingår i alla hytter och   det är ej tillåtet att ta med sig mat eller dryck ombord. 

Tax Free är öppet, det är ej lagligt att ta med sig alkohol  tillbaka till Sverige om du är under 20 år. 

Om ni planerar att klä ut er se då till att  det går att identifiera dig  vid påstigning. 

Maten ombord

Fill 9
 • Dine & Shine
  445 kr
  Amidors middagskoncept Dine and Shine är platsen där du sätter grunden inför resan. Kryssningen inleds med att äta gott och obegränsat från buffén som går i amerikanskt tema, i priset ingår fri kran på öl, vin och läsk. Efter middagen styr vi kursen mot en av båtens nattklubbar och fortsätter kvällen där!
 • Sea Brunch
  295 kr
  Räddningen dagen efter stavas ät så mycket du vill. På vår Sea Brunch kan du fylla magen med bl.a. pizza, amerikanska pannkakor, ägg & bacon, hamburgare, smoothies och sallad. Ät dig i form och gör dig redo för dagens upplevelser!
 • Cacio e Party
  445 kr
  Brukar du känna dig som ett bottenlöst hål dagen efter? Då hoppas vi att den italienska buffén ska kunna trösta. Framdukat finns massvis med olika alternativ av italienska delikatesser att frossa i. Fri kran på läsk, öl och vin ingår i priset.
 • Bufféfrukost
  160 kr - Köp ombord
  Generös frukostbuffé med en mängd olika valmöjligheter, serveras mellan 05:00 och 09:00 i Grande Buffet på däck 7. Köps ombord, säljs inte som förköp.

AMIDOR AB

Artemisgatan 21
115 42 Stockholm
Sverige

KONTAKT

08-602 09 26
kundtjanst@amidor.se

Öppettider mån-fre: kl. 09:00 – 12:00

Centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302
 • Resenärer kommer att få all väsentlig information om paketresan innan de ingår paketreseavtalet.
 • Det finns alltid minst en näringsidkare som har ansvar för att alla resetjänster som ingår i avtalet fullgörs korrekt.
 • Resenärerna får ett nödtelefonnummer eller uppgifter om en kontaktpunkt där de kan komma i kontakt med arrangören eller resebyrån.
 • Resenärer får överlåta paketresan till en annan person, med skäligt varsel och eventuellt mot en extra kostnad.
 • Paketresans pris får endast höjas om särskilda kostnader ökar (till exempel bränslepriser), och om detta uttryckligen anges i avtalet, samt i alla händelser senast 20 dagar före paketresans början. Om priset höjs med mer än 8 % av priset på paketresan får resenären säga upp avtalet. Om arrangören förbehåller sig rätten att höja priset har resenären rätt till en prissänkning om de relevanta kostnaderna sjunker.
 • Resenärer kan säga upp avtalet utan att betala en avbokningsavgift och få full återbetalning av alla betalningar om någon annan av paketresans väsentliga delar än priset ändras avsevärt. Om den näringsidkare som ansvarar för paketresan ställer in paketresan före paketresans början har resenärerna rätt till återbetalning och ersättning, i förekommande fall.
 • Resenärer kan under exceptionella omständigheter säga upp avtalet före paketresans början utan att betala en avbokningsavgift, till exempel vid allvarliga säkerhetsproblem på resmålet som sannolikt skulle påverka paketresan.
 • Dessutom kan resenärer när som helst före paketresans början säga upp avtalet mot en skälig och motiverad avbokningsavgift.
 • Om betydande delar av paketresan inte kan tillhandahållas enligt avtalet efter paketresans början måste lämpliga alternativa arrangemang erbjudas utan extra kostnad. Resenärer får säga upp avtalet utan att betala en avbokningsavgift om tjänsterna inte fullgörs i enlighet med avtalet och detta väsentligen inverkar på paketresans fullgörande och arrangören inte avhjälper problemet.
 • Resenärer har också rätt till en prissänkning och/eller en ersättning för skada om resetjänsterna inte fullgörs eller fullgörs bristfälligt.
 • Arrangören måste tillhandahålla stöd om resenären befinner sig i svårigheter.
 • Om arrangören eller, i vissa medlemsstater, återförsäljaren hamnar på obestånd kommer betalningarna att återbetalas. Om arrangören eller, i tillämpliga fall, återförsäljaren hamnar på obestånd efter paketresans början och om transport ingår i paketresan, säkras resenärernas hemtransport.
 • Amidor AB har tecknat skydd vid obestånd hos “YZ (den enhet som ansvarar för skyddet vid obestånd, t.ex. en garantifond eller ett försäkringsbolag)”. Resenärer får kontakta denna enhet eller, i tillämpliga fall, den behöriga myndigheten Kammarkollegiet, Birger Jarlsgatan 16, 114 34 Stockholm, 08-700 08 00, registratur@kammarkollegiet.se om tjänster inte tillhandahålls till följd av “XY” obestånd.
Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt LÄS MER HÄR »